Ik neem Dokters van de Wereld op in mijn testament

red met je laatste wens het leven van duizenden kwetsbare mensen

Het is geen makkelijke en soms zelfs griezelige gedachteoefening, een testament opmaken. Voor veel mensen is het nochthans de enige manier om zeker te zijn dat hun laatste wens wordt nageleefd. Het leven is voor elk van ons eindig, maar je betrokkenheid en inzet voor doelen die je nauw aan het hart liggen, hoeven dat niet te zijn. Neem een goed doel op in je testament en trek je engagement voor de toekomst door voor de generaties die na jou komen.

Geven is tonen dat jij mensen die lijden niet in de steek laat, ook als je er niet meer bent 

neem Dokters van de Wereld op in je testament

Legaten, ook gekend als nalatenschap, zijn een belangrijke bron van inkomsten waar Dokters van de Wereld elke dag op het terrein het verschil mee maakt. Ze gaan rechtstreeks naar onze projecten in België en de rest van de wereld. Zo hebben we al duizenden vrouwen, kinderen en mannen uit uiterst precaire situaties kunnen redden. Ook jij kan met je laatste wens je betrokkenheid voor een solidaire en toegankelijke gezondheidszorg hier en in het buitenland voortzetten zodat wij ons werk kunnen blijven doen en jij mee levens kan redden. 

 

Hoe werkt dit?

Contact

Interesse? neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Vraag onze gratis brochure aan bij Camille Danneels, relatiebeheerder legaten en filantropie binnen Dokters van de Wereld, of stel haar rechtstreeks uw vragen.

 

 

 

Telefonisch : 02 225 43 62

Email : legaten@doktersvandewereld.be

Contacteer ons

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

TVA: BE 0460.162.753