Help mee

Waarom hebben we JE hulp nodig?

Dankzij jouw steun kunnen wij de meest kwetsbare mensen verder helpen, in België en in het buitenland. Je betrokkenheid, op basis van je middelen of je beschikbaarheid, garandeert onze autonomie van actie en onze onafhankelijkheid.

Of je nu een persoon of een bedrijf bent, wij hebben jou nodig!

Ik help als individu

ik wil als burger iets doen

Wil je eenmalig of elke maand Dokters van de Wereld financieel steunen? Ben je sportief of organiseer je graag feesten? Er zijn verschillende mogelijkheden om bij te dragen aan de acties van Dokters van de Wereld!

De lijst is niet exhaustief, aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen je project te overleggen.

Ik help als bedrijf

Ik ben een bedrijf of een ONDERNEMING

 

Wat is er mooier dan met je bedrijf, startup, stichting of organisatie mee te timmeren aan een meer solidaire samenleving die kwetsbare mensen niet vergeet, voor hen zorgt, toekomstperspectieven biedt en hen de kans geeft baas te worden van hun eigen levensomstandigheden en gezondheid? Tal van organisaties, publiek én privaat, van groot tot klein en van lokaal tot internationaal niveau, werken daarom nauw samen met Dokters van de Wereld en helpen mee onze programma’s te financieren.

Armoede wegwerken en zorg inclusief maken is een gedeelde verantwoordelijkheid. Daarom vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk uiteenlopende economische spelers in onze samenleving mee te betrekken.


HOE kan mijn onderneming of organisatie DOKTERS VAN DE WERELD STEUNEN?


Neem contact op met ons, zodat we Dokters van de Wereld komen voorstellen alsook de verschillende manieren om ons te ondersteunen.

Wij zijn beschikbaar:

 


Dokters van de Wereld is lid van het Consortium 12-12, 11.11.11EF en Donorinfo.

Contactez-nous

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

 

BTW: BE 0460.162.753