Tentoonstelling: Misaotra

Journaliste & fotografe Marie Monsieur pakt uit met top expo bij DE BORGHT & Stassart11 waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat!


De expo ‘Misaotra’ loopt van 31 augustus tot en met 26 oktober 2019!

De jonge, charmante Marie Monsieur, reisjournaliste en fotografe, debuteert aanstaande zaterdag 31 augustus met een expositie bij DE BORGHT & Stassart11 in Mechelen. Haar beklijvend werk neemt de kijker mee op een ontroerende reis naar Madagaskar. Beeldende kunst met een krachtige verhaallijn die heel pakkend aantoont hoe drastisch een mensenleven kan veranderen door een chirurgische ingreep.

Haar beeldende kunst geeft leed en onrecht een gezicht en vervolgens een glimlach, net zoals het ‘Operatie Glimlach’ project van Dokters van de Wereld. De opbrengst van haar debuut expo – genaamd ‘Misaotra’ – gaat integraal naar Dokters van de Wereld. De werken van Marie hangen verspreid doorheen de winkel en in het restaurant, en worden in verschillende formaten verkocht. Daarnaast kunnen mensen het project ook steunen door de aankoop van een postkaartpakket met foto’s uit de expo of door te opteren voor de lunch voor het goede doel bij Stassart11 waarbij er telkens vijf euro naar de ngo doorgestort wordt. De expo loopt tot en met zaterdag 26 oktober 2019.

Moeder en zon

Make a difference


De opbrengst van de expo van Marie gaat – net zoals de inzamelingsactie voor haar verjaardag – integraal naar Dokters van de Wereld. Ook de andere betrokken partijen, waaronder DE BORGHT & Stassart11, bieden hun diensten gratis aan ten voordele van de ngo. Op die manier kan Marie de opbrengst integraal aan Dokters van de Wereld schenken. Make a difference…

Kunstliefhebbers en/of mensen met een warm hart kunnen het project op drie manieren steunen. Eerst en vooral door een werk te kopen (elk werk is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en je kan ofwel voor dibond1 afwerking kiezen ofwel voor een dibond1 die ingekaderd wordt), ten tweede door een postkaartpakket te kopen (twintig euro voor een pakket met vijf postkaarten inclusief een vouwkaart met het verhaal), en ten derde kan je de expo ook sponsoren door voor een lunch voor het goede doel bij Stassart11 te opteren waarbij je vijf euro extra betaalt op de eindrekening. Het ingezamelde bedrag wordt doorgestort naar Dokters van de Wereld voor hun projecten wereldwijd en in eigen land. 

De expo ‘Misaotra’ loopt van 31 augustus tot 26 oktober 2019 bij DE BORGHT & Stassart11 in de Goswin De Stassartstraat 11, in Mechelen.

Voor de klanten is er een privé parking die bereikbaar is via de grote poort in de Schoutetstraat.

DE BORGHT is alle dagen open van 9.00u tot 18.00u behalve op zondag. Op maandag is de winkel open maar enkel van 13.00u tot 18.00u.

Meer info vind je op: www.deborght.be.

Het restaurant Stassart11 is alle dagen open van 11.00u tot 18.00u, behalve op zondag en maandag. Tussen 11.30u en 14.30u kan je er terecht voor een heerlijke lunch.

Reserveren is mogelijk via de website: www.stassart11.be. 


Contacteer ons

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

 

BTW: BE 0460.162.753