NOODHULP GAZA

Deze crisis moet nu stoppen. Jouw gift kan echt het verschil maken om de ontheemde bevolking te helpen aan voedsel, medische zorg en andere essentiële hulp.

 

IK DOE EEN GIFT

Dokters van de Wereld één van de goede doelen van de Warmste Week!

Zamel fondsen in voor onze herstelopvang voor daklozen in antwerpen! 

 

 

Uit honderden ingediende dossiers werd Dokters van de Wereld gekozen als één van de projecten van de Warmste Week! Concreet gaat een deel van al het ingezamelde geld van de Warmste Week naar onze Antwerpse herstelopvang.  

Kom mee in actie voor zieke en verzwakte daklozen

Onze herstelopvang voor daklozen is een unieke plek waar zieke en verzwakte dak- en thuislozen 7 dagen op 7 en de klok rond opvang, medische begeleiding krijgen.  Elke dakloze patiënt krijgt een eigen kamer om opnieuw voeten onder de grond te krijgen.  Elke dakloze wordt intensief begeleid door een team van artsen, verpleegkundigen en sociaal begeleiders.  Samen zoeken we naar duurzame oplossingen eens onze dakloze patiënten er medisch en mentaal weer bovenop zijn.   Met de ingezamelde fondsen van de Warmste Week zullen we onze patiënten in de Herstelopvang nog beter kunnen omringen met revalidatie, algemeen welzijn en ergotherapie.

 

Surf meteen naar dewarmsteweek.be en vlam samen met ons mee tegen kansarmoede!  

 


Dokters van de Wereld is lid van het Consortium 12-12, 11.11.11VEF en Donorinfo.

Contactez-nous

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

 

BTW: BE 0460.162.753