Vrijwilliger op een project

WAT DOET EEN VRIJWILLIGER BIJ DOKTERS VAN DE WERELD?

Vrijwilligerswerk bij Dokters van de Wereld is even divers als de mensen die er werken. Terreinacties, projectbeheer of bestuur van de organisatie, op elk niveau kan je, afhankelijk van je profiel, expertise, beschikbaarheid en motivatie je steentje bijdragen aan onze organisatie.

Elk jaar zetten meer dan 500 vrijwilligers zich in voor Dokters van de Wereld door hun expertise, hun motivatie en hun tijd aan te bieden aan onze organisatie. Ben je ouder dan 18, met of zonder beroep, met of zonder medisch profiel, jij bent de persoon die we zoeken.

 

Ik meld me aan als vrijwilliger

ENGAGEMENT

Bij Dokters van de Wereld zetten we ons samen in voor sociale rechtvaardigheid en voor een universeel recht op gezondheid, los van politieke, religieuze en financiële belangen.

Maatschappelijk engagement en vrijwilligerswerk vormen de kern van ons associatieve model. In België bestaan 90% van onze teams op het terrein uit vrijwilligers. Zij vormen het hart en de motor van onze organisatie. Door vrijwilliger te worden bij Dokters van de Wereld , zet je je naast ons in voor de meest kwetsbare bevolkingsgroepen en sta je achter onze (militante) waarden en onze standpunten. Je staat er niet alleen voor! We werken als een team, je wordt opgeleid en ondersteund. Vrijwilliger zijn bij Dokters van de Wereld betekent je expertise geven en nieuwe bijleren.

 


Dokters van de Wereld is lid van het Consortium 12-12, 11.11.11EF en Donorinfo.

Contactez-nous

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

 

BTW: BE 0460.162.753