Ibrahim Kaba, een sleutelfiguur bij Dokters van de Wereld.

Ibrahim, al meer dan 5 jaar lid van ons team, straalt dankzij zijn warmte en toewijding om iedereen van dienst te zijn op het hoofdkantoor van Dokters van de Wereld. Ibrahim is verantwoordelijk voor het verwelkomen van COZO-patiënten en bezoekers en staat altijd klaar om te helpen.

Als toegewijde medewerker valt Ibrahim op door zijn onwrikbare teamspirit en behulpzaamheid. Zijn citaat vat zijn onderliggende motivatie goed samen: "Wat mij drijft om bij Dokters van de Wereld te werken is de band die ik creëer met patiënten en met mensen in moeilijkheden, maar ook met mijn collega's. Ik geniet van het menselijke contact dat mijn werk me geeft."

 Ibrahim herinnert zich het jaar 2015, dat gekenmerkt werd door een massale toestroom van vluchtelingen. Hij herinnert zich in het bijzonder een familie die onder dramatische omstandigheden alles verloor en hun land van herkomst ontvluchtte. Dokters van de Wereld werd hun steun en toeverlaat en begeleidde hen op hun trektocht naar de COZO, waar het team ervoor zorgde dat ze toegang kregen tot broodnodige gezondheidszorg.

Nu we onze 25e verjaardag vieren, belichaamt Ibrahim de voortzetting van onze missie. Zijn toewijding en medeleven weerspiegelen de gedachte die Dokters van de Wereld al een kwart eeuw drijft. 

 


Dokters van de Wereld is lid van het Consortium 12-12, 11.11.11VEF en Donorinfo.

Contactez-nous

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

 

BTW: BE 0460.162.753