Antwerp 10 Miles

UITGESTELD!

VERLEG JE GRENZEN!

Zorg ervoor dat iedereen toegang krijgt tot gezondheidszorg! Loop mee met de Antwerp 10 Miles (16km) of Antwerp Short Run (6km) om de acties van Dokters van de Wereld te steunen. Sportiviteit en solidariteit lopen op zondag 26 april hand in hand.

Jouw fysieke inspanning is een inspanning voor de minst bedeelden in onze maatschappij. Honderden medische, sociale en psychologische consultaties zijn het resultaat van jouw deelname in ons team.

Laat ons samen onze grenzen verleggen!

PRAKTISCH

PRAKTISCH?

 • De Antwerp 10 Miles (16km) en Antwerp Short Run (6km) vindt plaats op zondag 26 april 2020.
 • Start om 14u voor de Short Run en 14u, 14h30 of 15u00 of 15u voor de 10 Miles (in functie van jouw verwachte tijd)
 • De inschrijvingskosten bedragen €35 voor de 10 Miles (€28 deelnemingskosten + €7 administratiekosten en t-shirt) of €25 voor de Short Run (€18 deelnemingskosten + €7 administratiekosten en t-shirt).
 • Aan elke deelnemer vragen we om zich voor minimaal €200 te laten sponsoren.
 • Op D-day krijgt elke deelnemer een rugnummer, een t-shirt van Dokters van de Wereld, een hapje en een drankje
 • Er zijn kleedkamers voorzien voor de lopers.

Het verzameld sponsorgeld gaat integraal naar de ontwikkeling van onze project in Antwerpen, het Centrum voor Onthaal, Zorg en Oriëntatie (COZO).

Giften boven €40 zijn fiscaal aftrekbaar.

De deelnemers aan de 20km door Brussel

ONZE TIPS

onze tips voor fondsenwerving

Naast de sportieve uitdaging wacht er met de Antwerp 10 Miles nog een andere: zoveel mogelijk geld inzamelen voor ons Antwerps Centrum voor Onthaal, Zorg & Oriëntatie. Neem samen met ons de handdoek op om jouw netwerk van onze inspanningen te overtuigen.

Onze tips

Schiet meteen uit de startblokken met de fondsenwerving. Op die manier win je tijd en kan je veel meer mensen warm maken voor jouw uitdaging. Gebruik onze banner op sociale media, op jouw account en in jouw posts over jouw deelname en de uitdaging. De banner kan je ook in de automatische handtekening van je e-mails plaatsen.

Download onze banner

 

onze trainingstips

Op 26 april is het zover! Dokters van de Wereld staat je met raad en daad bij om naast de sponsorzoektocht ook de looptocht tot een goed einde te brengen.

Bekijk onze tips en stoom jezelf klaar om samen met ons de finish te bereiken.

Ontdek onze tips

Een goede uitrusting en een aangepast voedingsplan zijn twee belangrijke elementen in de voorbereiding maar een goede training is uiteraard onontbeerlijk. Voor de fondsenwerving schieten we best snel uit de startblokken, de sportieve opbouw verloopt geleidelijk aan. Daar moet je wel tijdig mee beginnen. Raadpleeg dus zeker ons trainingsschema.

Download het schema

FAQ

FAQ

 • Moet ik me laten sponsoren?

Onze projecten kunnen alle steun gebruiken daarom vragen aan elke deelnemer om zich voor minimaal €200 te laten sponsoren als hij/zij in onze kleuren wil deelnemen aan de Antwerp 10 Miles.

 • Hoe kan ik me laten sponsoren?

Deel jouw verhaal aan vrienden, collega’s, op sociale media, … en mobiliseer jouw netwerk. Maak gebruik van onze «voorbeeld»-mail en –Facebookpost. Vergeet ook de banner van op onze website niet in te zetten om mensen te overtuigen.

 • Wanneer en hoe krijg ik mijn rugnummer en T-shirt?

Wij zorgen voor je rugnummer en je t-shirt in de kleuren van Dokters van de Wereld. Je moet ze dus niet zelf gaan ophalen. Alle deelnemers ontvangen dit aan de tent van Cronos vlakbij de start van de Antwerp 10 Miles. Meer informatie ontvangen jullie nog via mail.

 • Waar moet ik me aanmelden voor het vertrek?

De ploeg van Dokters van de Wereld heeft het genoegen om onze lopers te ontvangen in een tent aan de startlijn. De exacte locatie wordt nog meegedeeld. Dankzij Cronos kunnen we jullie vlakbij het evenement een plaats geven om tassen te achter te laten.

 • Om hoe laat?

Enkele dagen voordien krijg je een gedetailleerd schema van de dag. We zullen om 14u30, 15u of 15u30 aan de start verschijnen. Aanmelden kan vanaf 12u in de Thonetlaan in het lokaal van Zeescouts Den 1.

 • Ik kan voor het vertrek niet naar de kleedkamers komen?

Bezorg ons je volledig adres op events@doktersvandewereld.be vóór maandag 13 april en wij sturen je rugnummer en je t-shirt van Dokters van de Wereld op via de post.  

Heb je een vraag?

Aarzel ons niet te contacteren:

Neem contact met ons op

Dokters van de wereld

Doe een gift: BE26 0000 0000 2929

 

Kruidtuinstraat 75, 1210 Brussel
+32 (0) 2 225 43 00
info@doktersvandewereld.be

 

BTW: BE 0460.162.753